Birgit og Calles Pølsevogn bakker Emil op

Den danske pølsevogn lever i bedste velgående hos Birgit og Calle Junker. Når sulten skal stilles, triller de deres pølsevogn ud til jubilæer, events og byfester. Birgit og Calles Pølsevogn blev sponsor i slutningen af 2023, og det skyldes ikke mindst barnebarnets fascination af speedway og Emil.

- Vores barnebarn, Laurits, er kæmpe fan af speedway og ikke mindst af Emil, der både har givet ham en tur på en rigtig speedwaycykel og forkælet ham med en hjelm, et par briller, handsker og en trøje. Speedwaytrøjen gik og sov han stolt i flere dage i træk, fortæller Birgit og Calle Junker, der ikke var et sekund i tvivl om at støtte Emils drømme om en professionel speedwaykarriere.

- Vi støtter først og fremmest Emil, fordi han har et vindende væsen og drager omsorg for sine medmennesker. Han er en betænksom dreng, og han har taget sig god tid til at snakke med både Laurits og os. Vi glæder os til at følge Emils udvikling tæt i de kommende år, understreger Birgit og Calle Junker.

Birgit Og Calles Pølsevogn Sammen Med Emil Unnerup

Opbakningen betyder alt

I Team Unnerup Racing lejren er taknemmeligheden over støtten stor.

- Jeg er meget glad for, at Birgit og Calles Pølsevogn har valgt at støtte mig, og jeg er stolt over, at de tror på mig og bakker op om min drøm. Jeg glæder mig til at hjælpe dem i pølsevognen en dag, og Laurits skal bare sig til, så giver jeg ham en ny tur på speedwaycyklen, siger en glad Emil Unnerup.

Kontakt Team Unnerup Racing

Tina Unnerup
Tina Unnerup Teamleder