Drømmen levede tidligt

Emil Unnerup forelskede sig som helt lille i speedway, og allerede da han var 5 år gammel, satte han sig frygtløst op på speedwaycyklen, spændte hjelmen og trykkede gashåndtaget helt i bund.

Emil Unnerup er fra Ågård, der ligger smukt mellem Vejle og Kolding. Siden han som lille knægt satte sig på speedwaycyklen, har Emil haft en stålfast vilje til at vinde, når han giver den gas på de danske speedwaybaner.

Team Unnerup Racing 2023 0028 Samlet 3

Emil er både modig og stædig, ligesom han har en stærk vilje til at vinde, og ikke mindst til at overvinde modgang i form af forstuvede led og brækkede knogler.

Trods sin unge alder har Emil, der er årgang 2011, vundet et stort antal præmier, medaljer og førstepladser. Han er allerede firedobbelt danmarksmester, udtaget til det danske ungdomslandshold i 85cc og 250cc og indehaver af den prestigefyldte SpeedClub Mesterskabstitlen.

Sammen med sit team og alle sponsorer drømmer han om at køre som professionel på de største speedwayarenaer i verden og vinde guld til Danmark.

Team Unnerup Racing Minderne Og De Største Øjeblikke 241$

Et stærkt team

Emil er frontfiguren i Team Unnerup Racing, men uden sit stærke team bestående af teamleder Tina Unnerup og mekaniker Ellis Unnerup ville han ikke kunne stå øverst på sejsskamlen.

Egtved Skilte Design

Sponsorer baner vejen for Emils drømme

Speedway er en dyr sport at gå til, og derfor glæder vi os i Team Unnerup Racing dagligt over den opbakning, vi mærker fra sponsorer, der gerne vil støtte et ungt speedwaytalent som Emil.

Vi er meget taknemmelige for de sponsorer, der har valgt at støtte Emil, og vi har stor respekt for dem, der har valgt at følge ham rundt på de danske speedwaybaner.

Det gør en stor forskel for Emil, når han mærker støtten og opbakningen, og vi vil gerne sende en stor tak til sponsorerne. I gør det muligt for Emil at dyrke sin sport på højt plan.

Download Sponsorfolder

Seneste nyheder fra Team Unnerup Racing

Træning på 250cc

Træning på 250cc på Granly Speedway Arena 27. marts 2024.

Læs mere
Kom med på træningsbanen

Allerede i april starter årets første løb. Kan du ikke vente så længe, kan du opleve Emil på speedwaycyklen til to træninger i påskeferien. Alle sponsorer og interesserede børn og voksne er velkomne.

Læs mere

Glimt fra et liv på speedwaycyklen

22 billeder
Træning på 250cc

Træning på 250cc på Granly Speedway Arena 27. marts 2024.

Se album

Kontakt Team Unnerup Racing

Tina Unnerup
Tina Unnerup Teamleder