Nyheder

Træning på 250cc

Træning på 250cc på Granly Speedway Arena 27. marts 2024.

Læs mere
Kom med på træningsbanen

Allerede i april starter årets første løb. Kan du ikke vente så længe, kan du opleve Emil på speedwaycyklen til to træninger i påskeferien. Alle sponsorer og interesserede børn og voksne er velkomne.

Læs mere
Emil drømmer om en vild karrierevej

13-årige Emil Unnerup er født med benzin i blodet. Siden han var 6 år, har han vredet gashåndtaget i bund på speedwaycyklen. Den talentfulde speedwaykører har vundet flere DM-titler i sin unge karriere, der i år toppes med en udtagelse til det danske ungdomslandshold og store løb i ind- og udland.

Læs mere
Easyfood støtter talenter der tør drømme stort

Easyfood fremstiller kvalitetsbagværk, der spænder fra færdigbagte produkter til bake off. Fundamentet er de stolte danske håndværkstraditioner, kvalitet og en innovativ tankegang.

Læs mere
Birgit og Calles Pølsevogn bakker Emil op

Den danske pølsevogn lever i bedste velgående hos Birgit og Calle Junker. Når sulten skal stilles, triller de deres pølsevogn ud til jubilæer, events og byfester. Birgit og Calles Pølsevogn blev sponsor i slutningen af 2023, og det skyldes ikke mindst barnebarnets fascination af speedway og Emil.

Læs mere
Tak for støtten og samarbejdet i 2022

I Team Unnnerup Racing vil vi gerne sige tusind tak til alle sponsorer for støtten i 2022. Ligesom vi i videoen retter en helt særlig tak. Se hvem Emil takker i videoen.

Læs mere
11-årige Emil gav den bundgas og vandt DM Guld trods brækket bækken

Hvor der er vilje, er der vej. Det er speedwaydrengen Emil Unnerup fra Ågård et godt eksempel på. Trods et voldsomt styrt, der kostede et brækket bækken, kunne han for tredje gang i karrieren og for andet år i træk løfte trofæet som dansk mester i speedway.

Læs mere
Coronakrisen har kradset: Nu satses der på det nye år, og der spejdes efter sponsorer

Coronakrisen har sat sit præg på ungt speedwaytalents sæson, men der kæmpes videre, sponsorer søges, og håbet er lysegrønt for 2021.

Læs mere
Emil kører hurtigt for sig selv og for andre

Emil Unnerup har en stålfast vilje til at vinde og ikke mindst til at overvinde, når han på sin Yamaha 50 kubik giver den gas på de danske speedwaybaner. Og nu har han endnu en grund til at gøre det godt, for han vil samle ind til Kræftens Bekæmpelse på grund af en nær vens skæbne.

Læs mere
Seksårig med methanol i blodet indgår selv sponsorkontrakt

Emil Unnerup har selv tegnet sponsoraftaler med Restaurant Skyttehuset, Bredehus og Egtved Smedje.

Læs mere