Easyfood støtter talenter der tør drømme stort

Easyfood fremstiller kvalitetsbagværk, der spænder fra færdigbagte produkter til bake off. Fundamentet er de stolte danske håndværkstraditioner, kvalitet og en innovativ tankegang.

I 2024 slår de dejen op til et nyt brød, når de igen bevæger sig ind i speedwaysporten som ny sponsor for Team Unnerup Racing.

Easyfood er grundlagt i 2000 i Kolding, og lige fra starten har de arbejdet hårdt og drømt stort. I 2019 blev virksomheden en del af Orkla familien, og i dag sælger de deres produkter i 26 lande til kunder som Starbucks, McDonald, CircleK, 7-eleven og COOP.

- Vi er lykkedes, fordi vi har haft et konstant fokus på at udvikle forretningen. Det betyder blandt andet, at vi hurtigt kan omsætte tendenser i markedet til nye, gennemtænkte koncepter, der kan opdatere og supplere vores kunders sortiment og styrke deres forretning, forklarer Johanne Engelhardt og Betina Stampe Kiel, der glæder sig over at have tegnet et sponsorat med Team Unnerup Racing.

- I Easyfood vil vi gerne støtte unge, ambitiøse og talentfulde idrætsudøvere i Trekantområdet, der, som Emil, drømmer stort og har brug for hjælp til at udfolde deres talent og indfri deres mål. Emil er en ydmyg dreng, der arbejder hårdt og seriøst. I Easyfood glæder vi os til at følge Emils udvikling, og det er vores håb, at vores bidrag kan være med til at give ham de bedste forudsætninger, understreger Johanne Engelhardt og Betina Stampe Kiel.

Team Unnerup Racing Løb 2023 04 September 0180

En nervepirrende ”eksamen”

I Team Unnerup Racing er begejstringen ikke til at tage fejl af, og Emil Unnerup glæder sig over, at det er lykkedes at få et samarbejde med en stor, velrenommeret Kolding virksomhed.

- Det er altså ret sejt, at Easyfood har valgt at støtte mig. Det er jeg stolt af, og jeg er glad for, at sponsormødet gik godt, selvom det var meget nervepirrende at sidde over for tre ansatte i Easyfood. Heldigvis kunne de godt lide mig og Team Unnerup Racing, efter at jeg fortalte om mine ambitioner og drømme, og om hvordan jeg træner seriøst næsten hver eneste dag, fortæller en stolt Emil Unnerup.

Kontakt Team Unnerup Racing

Tina Unnerup
Tina Unnerup Teamleder